PRVA FOTKA POSLE BATINA: Anabela se krije ispod kačketa

Autor:

Zabava

14.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas, koja je sa suprugom Andrejom Atijasom u noći između srede i četvrtka privedena u policiju zbog porodičnog nasilja, uslikana je ispred zgrade u kojoj živi prvi put nakon skandala.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Krije se... Anabela Atijas

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Anabelu dan nakon fizičkog obračuna sa suprugom i to u trenutku dok je vodila najmlađu ćerku Blankicu u vrtić.

Lunina mama izašla je iz zgrade vidno uznemirena dok je za ruku držala njenu i Andrejevu ćerku Blankicu. Sve vreme je gledala u pod, a lice je krila ispod kačketa, te nije bilo moguće videti da li na licu postoje tragovi nasilja u vidu podliva i modrica. Uprkos tome što su joj novinske ekipe postavile pitanje kako se oseća i šta ima da izjavi povodom porodičnog nasilja koje je pretrpela, Anabela je samo projurila kraj novinara, ne želeći da daje izjave.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nekad su se lepo slagali... Anabela i Andrej
Foto: e-stock/KOBRA

Andreju preti zabrana prilaska

Uprkos tome što Anabela nije pristala da ga krivično goni i da ode na lekarske preglede, protiv Andreja Atijasa bi mogla da bude podignuta optužnica. Prema tvrdnjama upućenim, njemu bi po službenoj dužnosti mogla da bude određena zabrana prilaska, što bi značilo da bi morao da se iseli iz stana u kome živi sa Anabelom i decom.

Podsetimo, Anabela i Andrej fizički su se obračunali u zajedničkom stanu u Rakovici, zbog čega su oboje završili u policijskoj stanici, gde su se i pomirili. Ceo skandal kriju od Lune koja boravi u rijalitiju "Zadruga 2".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading