Karleuša dočekivala goste u garderobi OD 2.185 EVRA!

Autor:

Zabava

10.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić prekjuče su organizovali glamuroznu rođendansku žurku za svoje ćerkice. Starija Atina je napunila deset, a mlađa Nika devet godina, što je bio povod za gala slavlje u krugu rodbine i prijatelja.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Napravili spektakularno slavlje... Duško i Jelena sa ćerkama Atinom i Nikom

Ponosna mama Jelena, kao i uvek, bila je obučena po poslednjoj modi i nije žalila ni dinara, kao i obično.

- Karleuša nije štedela para ni za proslavu, ali ni za svoju odevnu kombinaciju. Ona je na sebi imala ukupno 2.185 evra i blistala je kao nikada do sada. Nosila je haljinu kreatorke Zane Bejn, koja vredi 1.690 evra, zatim pojas na haljini bat belt, koji je koštao 320 evra, i sandale marke safi 175 evra - tvrde naši izvori, a tako stoji i na jednoj od stranica na Instagramu gde stavljaju isključivo Karleušine fotografije i koju garderobu nosi.

Foto: e-stock/KOBRA
Ona nosi samo skupe stvari... Jelena Karleuša

Ponosni tata je zbog rođendana ćerki doputovao iz Kine na vikend u Beograd

Inače, specijalno za ovu priliku pop diva je iznajmila jedan popularan prestonički restoran gde je sve bilo organizovano na visokom nivou. Za klince su bili unajmljeni animatori koji su napravili pravu feštu u kojoj su uživali i stari i mladi. Hrane i pića bilo je u izobilju, a u ponoć je za sve goste priređen vatromet. Ponosni tata Duško je zbog rođendana ćerki doputovao iz Kine na vikend u Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading