BIJONSE PROSLAVILA ROĐENDAN, pa nabrojala SVOJE USPEHE!

Autor:

Zabava

06.09.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pop kraljica Bijonse Nouls pre dva dana napunila je 37 godina, a danas je objavila fotografiju sa slavlja, na kojoj su njen suprug Džej Zi i ona.

Foto: instagram.com/beyonce
Napunila 37 godina... Bijonse

Pevačica je uz ovu objavu, taksativno nabrojala sve svoje uspehe u protekloj godini, pa se čini da je uradila stvari koje pojednci ne bi stigli za ceo život. 

Između ostalog, Bijosne je kao svoj uspeh navela i to što sada ima troje dece, kao i što doji svoje blizance Rumi i Sira. A posebno mesto dala je albumu koji je snimila sa suprugom Džej Zijem Karterom pod nazivom " Sve je ljubav", kao i tome što su ove godine obnovili zavete. Pevačica je kao svoj uspeh navela i to što je u godini iza sebe uspela da proputuje svet sa svojom porodicom, a potom se na svemu zahvalila Bogu:

- Ova godina je bila epohalna za mene. Zahvaljujem se bogu na svemu u svom životu. Hvala na svim pozitivnim stvarima i prelepim rođendanskim čestitkama. Radujem se što ću učiti iz svoje prošlosti, živeti u sadašnjosti i predati se budućnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading