A od Piksijevih narukvica od 3.500 evra!

Autor: G. D.

Zabava

21.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je za 40. rođendan od Dragana Stojkovića Piksija i njegove supruge Snežane dobila "Kartjeovu" narukvicu vrednu 3.500 evra.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/karleusastar
Dragan Stojković Piksi sa suprugom i jelena Karleuša sa mužem!

Pop diva je tri dana zaredom u Kini slavila jubilarni 40. rođendan, a njen suprug Duško i ona ugostili su i našeg slavnog fudbalera i njegovu porodicu.

Jelena je tražila da se njenim gostima posluže najkvalitetnija jela i pića

- Piksi je trener kluba Gvangdžu RF u Kini, za koji je nedavno potpisao ugovor i Jelenin suprug fudbaler Duško Tošić. Kako su obojica sa svojim porodicama u Kini, bilo je logično da se sastanu na Jelenin rođendan i proslave kako i dolikuje. Piksijeva supruga Snežana je birala poklon, pa je slavljenicu obradovala narukvicom iz najnovije "Kartjeove" kolekcije za koju su Piksi i ona izdvojili oko 3.500 evra - otkriva naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday party #day3 ????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 19, 2018 at 10:34am PDT

Jelena je tražila da se njenim gostima posluže najkvalitetnija jela i piće u restoranu iz kog je deo atmosfere objavila i na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading