Popovićeva supruga otkriva da li POZNAJU UHAPŠENOG: Saša je prekinuo odmor!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

17.08.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, direktora "Grand produkcije" čija je kuća opljačkana 8. marta i iz koje je ukraden sef, danas je izjavila sve o saznanjima vezanim za hapšenje Vojislava Stojičića, osumnjičenog za ovo delo.

Foto: youtube.com/printscreen/Iz Profila Tv Grand
Nada se da će im skupocenosti biti vraćene... Suzana Jovanović

- Ja nikad nisam videla tog čoveka, niti sam ga poznavala. Nije niko od naših članova porodice - istakla je Suzana i dodala da se nada da će im neke od skupocenih predmeta biti vraćene:

- Još je rano pričati o tome, oni sad zatvaraju slučaj, ide svedočenje svedoka, kako ide ta procedura po zakonu... Videćemo da li ima nešto od satova, od onoga što je ukradeno - dodala je supruga Saše popovića.

Foto: MUP Srbije
Vojislav Stojičić

Poznata pevačica kazala je da su Saša i ona bili na letovanju u Opatiji kada su saznali za hapšenje, kao i da je Popović morao da prekine odmor da bi dao izjavu:

- Mi smo bili na moru, Sale je prekinuo odmor i otišao je kod javnog tužioca da da izjavu, pa se vraća, a ja sam još uvek u Opatiji - objasnila je Suzana.

RepublikaFoto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Samo da im se vrati sef... Suzana i Saša

- Prijatno smo iznenađeni zbog hapšenja, tako i treba da bude, drago nam je što su uspeli da razreše ceo slučaj i da uhapse  onog ko je počinio pljačku. Verovali smo policiji, tako i treba da bude da se zakon poštuje i da se takve stvar više ne dešavju, kamo sreće da više niko nikada ne bude pokraden - iskrena je Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading