IMA DOBAR RAZLOG: Nataša zbog ovoga ne vodi ćerke na MORE!

Autor:

Zabava

14.08.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevacica Nataša Bekvlac i dalje je u centru pažnje zbog porodičnih problema koji su nastali kada je supruga Luku Lazukića prijavila za fiziki nasrtaj i nanošenje telesnih povreda. Međutim, ona je odlučila da se posveti ćerkama Hani i Katji, ali ih ipak neće odvesti na more ovog leta.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ćerka Hana joj je velika podrška... Nataša Bekvalac

 

 

Moje dve ćerke????????Hana &Katja?????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 11, 2018 at 7:27am PDT

 

Nataša je najpre otkrila da su joj sada skoro sve želje ispunjene, kao i da joj je njena starija ćerka Hana velika podrška što u životu, ali i u brizi oko mlađe devojčice Katje.

- Sada je dovoljno velika razlika, pošto često roditelji kažu kada dođe drugo dete, da starija deca postanu ljubomorna. Ali Hana je godinama želela da dobije sestru i sada su nam skoro sve želje ispunjene. Dakle, prvo ja pa ona, ali mislim da čuva dovoljno dobro Katju kao ja - tvrdi Nataša.

 

 

Život.#samosesrcemdobrovidi

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 11, 2018 at 5:49am PDT

 

Bekvalčeva je otkrila da će se za nekoliko dana uputiti sa ćerkama na odomor, ali ne na more:

- Hana nije htela da ode na letovanje, kaže:"Ne mogu da vas ostavim same". Ja bih volela da odemo negde, sticajem okolnosti ne možemo baš mnogo. Mislim da je Katja još mnogo mala za more, tako da ćemo ovog leta odabrati planinu za letovanje. Za par dana ćemo otići na jednu planinu. 

Nataša, koja svake srede ima obavezu da ćerku Katju odvede u Centar za socijalni rad kako bi njen suprug Luka Lazukić video bebu, neće moći na duži period da odsustvuje iz Beograda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading