SINANU PRETIO SIN: RAZLOG SU PARE!

Autor:

Zabava

14.08.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni pevač Sinan Sakić imao je mnogo problema sa sinom Rašidom Sakićem!

RepublikaFoto: Republika.rs/e-stock
Rašid Sakić bez kose!

Kako saznaju beogradski mediji, folkerov naslednik je, pre nego što je poslednji put završio u zatvoru zbog ubistva, maltretirao oca, pa je jednom prilikom čak i potegao pištolj na njega ne bi li mu oteo novac.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Sina Sakić

- Rašid je stalno tražio pare. Pevač je krvavo zarađivao i pametno ulagao u nekretnine i poslove, a svu pokretnu i nepokretnu imovinu prepisao je na suprugu Sabinu da njegova deca jednog dana ne bi sve to prodala i ostala bez krova nad glavom. Rašidu je to smetalo, iako je 2003. godine od Sinana dobio kompletno opremljen stan, hiljade evra... Ukupno mu je dao četiri automobila, i sad vozi Sinanov 'audi'. Sinan nam se žalio da mu je sin često zadavao glavobolje, a jednu stvar nikad nije mogao da mu oprosti - kad je posle jednog koncerta uperio u njega repetiran pištolj. Upao je u kuću i tražio pare. Porodica je, uplašena, ostala bez reči, a Sakiću samo što srce nije iskočilo. Izgurao ga je napolje i rekao mu da mu se više ne obraća i da je mrtav za njega - otkriva jedan pevač kome je zvezda bivše Juge ispričao za ovaj incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading