Joksimović otvara festival u Leskovcu!

Autor:

Zabava

12.08.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Leskovac ovog avgusta biće centar dobre zabave s obzirom na to da se tradicionalno u njemu održava "Roštiljijada", ali i muzički festival koji će trajati od 27. avgusta do 2. septembra.

RepublikaFoto: instagram.com/zzeljko
Stiže na roštiljijadu... Željko Joksimović

Leskovačka "Roštiljijada" tokom prethodnih decenija postojanja privukla je milione posetilaca na jug Srbije, a ove godine odlučili su da pomere granice kada je organizacija u pitanju pa će svi koji dodju na slavnu manifestaciju moći da, osim u specijalitetima sa roštilja najboljih majstora, uživaju i u koncertima najvećih zvezda regiona. 

Manifestaciju u prestonici gurmanluka otvoriće koncert Željka Joksimovića a potom će u danima koji slede redom održati koncerte Mira Škorić, Alen Islamović, "Dejan Petrović Big Band", finalisti "Zvezda Granda", da bi na kraju usledio muzički spektakl Dragane Mirković na zatvaranju.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana zatvara festival u Leskovcu

Ovakav skup umetnika i muzičkih zvezda na jednom mestu nije zapamćen ne samo u Leskovcu već i kada su druge manifestacije na Balkanu u pitanju pa je već za očekivati da će ove godine biti oboreni i mnogi rekordi, uključujući i onaj u poseti. 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading