CECU JE JELENA MARJANOVIĆ PODSEĆALA NA NJU: Pevačica hvalila koleginicu!

Autor: Alo.rs

Zabava

11.08.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najkontroverznija smrt o kojoj Srbija već dve i po godine bruji jeste ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje do danas nije rasvetljeno, a jedan od njenih prijatelja tek sada je otkrio reči koje je Ceca Ražnatović jednom prilikom uputila koleginici.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
I Ceca ju je hvalila... Jelena Marjanović

Pokojna pevačica Jelena Marjanović je 2002. godine prvi nastup imala na Grandovoj sceni, a emisiju je vodio Milovan Ilić Minimaks koji je tada imao samo lepe reči za mladu devojku koja je započinjala karijeru.

Simpatični devojčurak, sa dugom crnom kosom i u belom odelu prvi put je izvela pesmu "Beži mali, beži", sa svog prvog albuma. Jedna od najvćeih zvezdi na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović predivđala je blistavu karijeru Jeleni Marjanović, a čak ju je nazvala i svojom naslednicom.

Foto: instagram.com/craznatovic_official
Iskreno pohvalila koleginicu... Ceca

- Ona je mala, slatka, ista kao ja kada sam počinjala, rekla je tada sećam se - otkrio je Goran Ratković Rale koji je radio sa Jelenom na njenom albumu.

Malo nakon toga, Jeleni je preminuo otac zbog čega je prekinula karijeru.

- Ona je uvek znala šta hoće. Pogodilo ju je kada joj je otac umro i tada je napravila pauzu u pevanju -ispričao je Rale.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Optužen za ubistvo supruge... Zoran Marjanović

Smrt pevačice i dalje je tema kojom se bavi pravosuđe, a Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv kompozitora Zorana Marjanovića (40), koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading