CECA PROGOVORILA O SVAĐI S VIDIĆEM: On se više ne pojavljuje kod NJE!

Autor: Informer

Zabava

10.08.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U žaru svađe, pevačica Andreana Čekić nedavno je javno obelodanila da se Ceca Ražnatović ne druži više sa Sašom Vidićem, a sada je folk pevačica prokomentarisala ovu tvrdnju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Neće da pljuje Vidića... Ceca

Ceca je, iako vidno iznervirana, ipak stala u Vidićevu odbranu i opomenula sve, pa i Čekićevu da se drži podalje od Sašinog i njenog prijateljstva:

- Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje - istakla je Ražnatovićka.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Nema ga više na Cecinim slavljima... Vidić

A ovu temu pokrenula je Čekićeva kada se Vidiću obratila brutalnim rečima jer je negativno komentarisao njen stajling za jedan magazin:

- Ti i dalje ne možeš da shvatiš jer ti je droga pojela vijuge da ću te, svaki put kad izjaviš ružne stvari o meni, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje zvano istina. Pa da počnemo... U prethodnom "ocenjivanju" s jedne strane govoriš da sam grdna, s druge strane da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... Setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio šut kartu od Cece? Od žene koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ, tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. Gde su ti pozivnice na razna veselja koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem. Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli - izjavila je Andreana, a na ovo se Vidić još nije oglasio.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Iznervirala i Cecu... Andreana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading