Emina proslavila sinu Jamanu rođendan!

Autor: D. L.

Zabava

09.08.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović čestitala je na dirljiv način rođendan sinu Jamanu preko svog Instagram profila, gde je napisala da je njen naslednik sve ono o čemu je uvek maštala! Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj njen mezimac pozira sa delfinom u bazenu, a ispod objave se stvorila lavina komentara u kojima su Eminini fanovi njenom sinu poželeli sve najbolje.

 

 

Confused ??

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jul 17, 2018 at 1:30am PDT

- Ti si sidro mog života. Moj sin, moj heroj. Ti si sve ono o čemu sam oduvek sanjala. Danas puniš deset godina i ne mogu razumem kako vreme ovako brzo prolazi. Srećan rođendan, sine, i neka sila bude s tobom - napisala je pevačica ispod fotografije.

 

Emina: Ti si sidro mog života. Moj sin, moj heroj. Ti si sve o čemu sam u životu sanjala!

Inače, pevačica je dugo bila u velikom strahu zbog toga što nije znala kako će njeni naslednici podneti činjenicu da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Mustafe Sandala, međutim, na kraju je sve ipak proteklo kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading