Potresno: ČOVEK KOD KOGA JE DARKO trebalo da peva PROGOVORIO O NAPADU NA PEVAČA!

Autor: telegraf.rs

Zabava

02.08.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dule Đorđević, deda slavljenika iz Umčara, u čijoj kući se dogodio napad na pevača Darka Lazića, koga njegov unuk Marsel mnogo voli, kaže da su se za ovo slavlje spremali od novembra prošle godine, kada je pevač Granda kaparisan da zabavlja goste na njihovom velikom slavlju.

 

??????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

- Mi smo sinoć slavili rođendan mom unuku. Darko je trebao da dođe između devet i deset, on je već oko deset sati bio kod kapije. Mi smo bili svi pod šatorom, imali smo obezbezbeđenje za prednji deo dvorišta kada me je jedan od njih pozvao i rekao:

- Dule, dođi ovamo, napali su Darka." A ko ga je napao i zbog čega zaista ne znam - priča Dule.

- Kada sam sišao, on je bio tu kod česme, kod roštilja. Kažu da su pucali sa gasom ili sa sprejem, ne znam sada tačno. Kada je unuk video Darka dole kod česme, mislio je da je gladan, pa da je otišao do roštilja. Moja žena mu je tada rekla: "Marsel, vidi Darka". Unuk je, pošto je video Darka na česmi, rekao babi: "Nemoj da pereš česmu što je Darko pipao rukama, da mi ostane uspomena od njega - dodao je domaćin.

 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

Porodica Đorđević mnogo voli pevača Granda i izražava neopisivu tugu što im Lazić nije pevao do jutra.

- Ne samo moj unuk, svi smo ga voleli, svima nam je žao, Darko je fin dečko. Mi na ovo čekamo od novembra prošle godine, da je bio Darko, ostali bismo do 10 sati, ovako smo slavili do 7 ujutru - rekao je Dule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading