PRIJA SE VEĆ PONAŠA KAO TRUDNICA: Ovako Filip ugađa ženi!

Autor:

Zabava

31.07.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović, odnedavno Živojinović sa svojim suprugom Filipom čeka prvo dete i ovu radosnu vest oni više ne kriju. A sve i da hoće, to baš nije lako s obzirom na to da se Aleksandra već ponaša kao trdunica, te su svi primetili da je u blagoslovenom stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Muž brine o njoj, a ona o nastupima... Aleksandra i Filip

Kako otkriva izvor blizak pevačici i njenom suprugu, Filip je Aleksandru već razmazio:

- Gde god da idu, sad više nema dileme da Aleksndra nije ta koja će nosti i najmanju torbu, a kada ulaze, izlaze ili se penju negde uz sepenice, Filip je uvek drži za ruku. Čak i na plaži u Budvi, Filip  je postavljao i sklanjao peškire, zasta se brine da se Aleksandra ni malo ne napreže ili saginje. Veome je pažljiv, stalno joj miluje stomak, zasta su par za primer - ispričao je izvor blizak novopečenim mladencima.

A kako saznajemo, Aleksandra će još malo nastupati jer se sasvim dobro oseća i van posla mnogo odmara te joj se još ne ide na porodiljsko.

 

Walking on sunshine ☀️

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jul 22, 2018 at 6:44am PDT

A interesanno je kako su ovu radosnu vest primili Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i oprečne izjave koje su dali. I dok je Boba na pitanje novinara "Srpksog telegrafa" bio iznenađen, Brena je bila obaveštena te putem medija čestitlala budućim roditeljima:

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Kod Brene nema tajni... čestitala Aleksandri i Filipu

- Uopšte nisam obavešten o tome. Nemam tu informaciju. Evo saznao sam upravo od vas - rekao je zbunjeno nekadašnji teniser. S druge strane, Brena je bila upućenija:

- Svi smo jako srećni - rekla je folk diva za "Blic", te je evidentno da o ovome nije pričala sa mužem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading