EKSKLUZIVNO, ispovest žene Milića Vukašinovića: DALI SMO JOJ NOVAC ZA HRANU, ALI JE ONA KUPILA HEROIN!

Autor:

Zabava

25.07.2018

10:32 >> 10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara "Bijelog dugmeta" i frontmena "Vatrenog poljupca", pronađena je jutros mrtva u svom stanu u sarajevskom naselju Jezero.

 

Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje narkoticima ili lekovima. Kada smo čili za tragediju pozvali smo Suzanu Vukašinović, suprugu Milića Vukašinovića koja nam je ispričala da je roker toliko skrhan od bola da ne može da se javi na telefon, a onda je rekla šta se zaista desilo:

Suzana: Mića i Maja su bili u odličnim odnosima do zadnjeg dana!

- Mi smo bili kod nje, sinoć smo došli iz Sarajeva. Sve je bilo normalno, provela je vreme sa nama, dogovarali smo se o zajedničkom odmoru, bilo je puno planova. Mi smo joj ostavili novac da ispazari hranu, jer je Mića imao dogovorenu svirku na Janjskim otocima 26.sada, a posle svirke da odemo kod nje u Sarajevo.

Pretpostavljamo da je od novca koji smo joj dali za hranu ona kupila heoroin. 

 

- Mi smo pre ovoga bili deset dana u Sarajevu sa njom. Bila je lepo raspoložena. Sinoć kada smo krenuli bila je sasvim ok. Kada smo stigli za Beograd u jedanaest slali smo joj poruke. Bilo mi je čudno što se nije javljala. Pomislili smo da je zaspala, a onda su nam ujutru komšije javile stravičnu vest da je nađena mrtva. Mi smo na putu za Sarajevo sada, procedura je kod njih.

Mića ne može da priča, razumite ga. Ljudi su pisali sve i svašta. Pisali su da su Mića i Maja  u lošim odnosima, to nije istina, bili su u odličnim odnosima do zadjneg dana - rekla je Suzana Vukašinović, supruga Milića Vukašinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading