Milić Vukašinović nije bio U DOBRIM ODNOSIMA SA ĆERKOM KOJA SE UBILA?!

Autor: blic.rs

Zabava

25.07.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića izvršila je samoubistvo sinoć oko ponoći, a u stanu u sarajevskom naselju Jezero mrtvu ju je pronašla prijateljica. Poslednjih meseci svog života, Maja Avdibegović nije bila u dobrim odnosima s ocem, a pre tragedije već je dva puta pokušala da digne ruku na sebe.

Region je 1. juna obišla vest da je Milićeva ćerka pokušala da oduzme sebi život tako što je žiletom prerezala vene, ali je tada brzom reakcijom lekara spasena.

- Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga - rekao je tada Milić za “Blic”.

Kako je Milić tada ispričao, njegova tridesetpetogodišnja ćerka upala je u kandže narkotika iz kojih nije mogla da se izvuče.

- Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još - rekao je on tada.

Muzičar je tada posetio ćerku u bolnici u Sarajevu, a kada je napustila ovu zdravstvenu ustanovu Maja je u ispovesti za domaće medije iznela tvrdnje da ju je otac godinama maltretirao, kao i da je u junu bio drugi put da je pokušala da izvrši samoubistvo.

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me je otac ostavio zbog Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upi*anog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim - ispričala je ona.

Nekoliko nedelja pre nego što je u junu digla ruku na sebe, Maja je odlučila da se vrati svojoj velikoj ljubavi - rokenrolu. Mnogi su mislili da će u muzici pronaći spas, ali to se nažalost nije desilo.

Maja je iza sebe ostavila dva maloletna sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading