UZORAN OTAC: Marko Kon prošetao sina!

Autor:

Zabava

23.07.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditeljske obaveze za mnoge očeve su veoma teške, ali za Marka Kona su uživanje, bar se to moglo zaključiti iz priloženih paparaco fotografija koje je napravio fotreporter "Republika.rs".

Foto: e-stock/S. JOVANOVIĆ
Uživa sa sinom... Marko Kon

Kona smo zatekli u šetnji sa sinom kog je nedavno dobio sa suprugom Milicom, a njih dvojica najpre su seli u jedan kafić na piće. Uzorni otac je najpre nahranio sina, a zatim popio piće. 

RepublikaFoto: e-stock/S. JOVANOVIĆ
Prvo je nahranio sina, a zatim poručio sebi piće... Kon

Milica i Marko nedavno su dobili sina, a već imaju ćerku Klaru koja se rodila 2015. godine. Interesantno je da kada je Milica saznala da je ponovo trudna, Marka je obavestila na dan njegovog rođendana.

-  Bilo je divno, čekala je ponoć da mi uruči poklone, a u jednom od njih nalazila se kutijica prepuna bombona zajedno sa snimkom sa ultrazvuka. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim šta time želi da mi poruči i, naravno, bilo je suza – otkriva za magazin “Story“ Marko, dok svoje misli još uvek ne može da iskristališe - ispričao je Kon za magazin "Story" prošle godine. 

RepublikaFoto: e-stock/S. JOVANOVIĆ
Prilazile im prolaznice... Marko Kon
RepublikaFoto: e-stock/S. JOVANOVIĆ
Sladak mali... Kon sa nepoznatom gospođom

A koliko je Markov sin sladak, potvrđuje i činjenica da su im prilazile prolaznice kako bi se s mališanom poigrale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading