PRIČALI SU DA NJEN MUŽ IMA VIŠE ŽENA, a sada je srpska manekenka progovorila o SVEKRVI!

Autor:

Zabava

16.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među srpkinjama koje su se bogato udale u svetu, posle Sandre Meljničenko i Ivane Jermoluk, najčešće se spominje i Jelena bin Drai koja je godinama u srećnom braku sa šeikom Saidom bin Draijem. Iako su se za poznatu srpsku misicu vezivale brojne kontroverzne priče o njenom braku, počev od toga da ona nije jedina supruga bogatog šejka, ali i mnoge druge.

 

Early birds ??

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 17, 2018 at 10:50pm PDT

A Jelena je sve te priče demantovala, da bi danas otkrila neke detalje o svojoj svekrvi. Naime, bivša misica je u opisu fotografije sa letovanja na Maldivima otkrila kakvo joj je mišljenje o svekrvi:

- Čovek koji se prema svojoj ženi ponaša kao prema princezi, dokaz je da je rođen i vaspitan u naručju kraljice - napisala je Jelena i nema sumnje da ona ovo misli o svom suprugu, odnosno o njegovoj majci.

Jelena je sa Maldiva objavila nekoliko fotografija, a sada je otkrila da tamo letuje sa članovima svoje porodice. Sa suprugom Saidom ima troje dece ćerku Asiju i sinove Hilala i Hamdana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading