OBRATILA SE LUKI?! Nataša Bekvalac: Prestanite da mi HAKUJETE MEJL!

Autor:

Zabava

16.07.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je delovalo da se Nataša Bekvalac i Luka Lazukić prepucavaju fino samo preko suda i advokata, pevačica je danas odlučila da se "it stručnjacima", što je navodno zanimanje njenog supruga, obrati i preko instagrama.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Baš se iznervirala... Nataša Bekvalac

Naime, Bekvalčevoj izgleda neko uporno pokušava da hakuje profil na instagramu kao i mejl, zbog čega je odlučila da se obrati osobama na koje sumnja:

- Najljubaznije bih molila 'moćne hakere 'i još moćnije 'IT STRUCNJAKE' da prestanu da pokušavaju da mi preuzmu instagram profil i mail jer je sve već počelo ozbiljno da me gnjavi i dosadno je...man'te se ćorava posla, počnite da se bavite nekim regularnim poslovima...Znam, svaka promena je teška i stres je, ali na kraju to uvek izađe na dobro..Ja sam umetnička duša, ne razumem se u ovu vrstu tehnologije, znam da ne znam, ali znam ko zna...Zato pazljivo, jer ko drugome jamu kopa sam u nju upada. Lagano momci...- poručila je Bekvalčeva.

Da li je ovu poruku uputila Luki koji je na sudu tvrdio da mu je Nataša putem mail-a poslala poruku da će ga uništiti, na šta je Bekvalčeva izjavila da ne ume da koristi mail, zna samo ona.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Poslala mu poruku...? Luka Lazukić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading