FOTOGRAFIJA KOJA TOPI SRCA: Pevačica DUGO KRILA BOLEST, a ovako sada uživa sa SINOM!

Autor:

Zabava

16.07.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Pavković povukla se sa scene najpre kada je rodila sina Vujadina, međutim, nedavno je otkrila da postoji još jedan razlog što se ne vraća svojoj pevačkoj karijeri.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Pevačica se oporavlja uz supruga... Ivana i Petar

Ivana je nedavno trebalo da objavi pesmu, ali je zbog zdravstvenih problema odlučila da to odloži. 

- Zbog zdravstvenih problema nisam puno aktivna na Instagramu (niko me ovo nije pitao) ali sam imala potrebu da to podelim sa vama. Razlog zbog kog ovo spominjem je taj jer me je puno vas pitalo kad će pesma "Ledeno doba" i drago mi je da je čekate sa nestrpljenjem ali zbog navedenog razloga je sve to malo odloženo. U svakom slučaju sam želela da vas obavestim da "Ledeno doba" i još nešto stiže posle leta. Jedva čekam da vidite šta sam vam spremila, nešto malo drugačije od mene. Hvala na razumevanju i ljubim vas puno - napisala je Ivana

 

...and she loved a little boy, even more than she loved herself?

A post shared by Singer ??? (@ivanapavkovic) on Jul 15, 2018 at 9:48am PDT

Međutim, kako bi se oporavila i pripremila za povratak pevanju Ivana je sa suprugom Petrom Mitićem i sinom Vujadinom otputovala na more gde uživa i odmora. Ona je objavila fotogrfaiju sa sinom koja je njene pratioce na društvenoj mreži instagram potpuno raznežila.

- Volela je dečaka više od sebe same - napisala je Ivana u opisu fotografije i zaradila veliki broj lajkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading