INDI SE JAVNO ODREKLA SESTRE EDITE!

Autor:

Zabava

16.07.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između sestara Indi i Edite Aradinović ponovo bukti, a sinoć je Indira odlučila i da to javno objavi.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Nazvala Editu "lažnom sestrom"... Indi

Naime, na profilu Indi Aradinović sinoć je osvanuo stori na kom se javno odriče sestre Edite koja je objavila njenu pesmu na svom profilu društvene mreže instagram.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira, editaaradinovic
Indi se obratila fanovima

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska u TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Sestra je optužila... Edita

Edita je pohvalila Indirinu pesmu "Gledaj me", što se Aradinovićevoj nije dopalo. Osim Indi, Edita je pohvalila i pesmu Anastasije Ražnatović.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira, editaaradinovic
Ovo je iziritiralo Indi...

Podsećanja radi sestre Aradinović su i ranije imale međusobne nesuglasice, a jedan njihov sukob se 2011. godine završio i tučom. Tada je, navodno, razlog bio jedan dečko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading