Sonja traži Lukasu 3.000 evra za alimentaciju!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

16.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović sastali su se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu povodom pokretanja brakorazvodne parnice, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznanje, pevačeva još uvek zakonita supruga od njega je zatražila da joj isplaćuje mesečnu alimentaciju za ćerku Viktoriju u iznosu od čak 3.000 evra.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Naime, Lukas je prilikom podnošenja tužbe za razvod braka jasno naveo da će Sonji uplaćivati novac u iznosu od 50.000 dinara na mesečnom nivou, međutim, Vuksanovićeva je odmah podnela kontratužbu, u kojoj želi da joj folker daje znatno veću sumu.

- Odnos Ace i Sonje prilično je nategnut, a kako je na sudu Lukas izneo predlog da njoj i ćerki uplaćuje 50.000 dinara za alimentaciju, Sonja je odmah burno reagovala jer smatra da bi suma od 3.000 evra bila i više nego korektna. Ona se nijednog trenutka nije ustručavala da pred sudom zatraži visoku alimentaciju. S obzirom na to da smatra da se ona više brine o njihovoj ćerki Viktoriji, Sonja veruje da je novac koji bi Lukas trebalo da joj daje u predloženom iznosu minimalan s obzirom na to kolike troškove ima. Sonja je neko ko je navikao na život na visokoj nozi, a tako je vaspitavala i ćerku, pa samim tim očekuje pozamašan budžet, koji može da zadovolji sve njihove hirove. Ni Lukas nikada nije krio da mu je Viktorija mezimica, međutim, smatra da je suma koju je predložio sudu sasvim dovoljna da pokrije alimentaciju kao osnovnu pomoć, a naravno da joj on kupuje šta god želi mimo tog iznosa. Pružao joj je sve i dosad, bez ikakve naložene sume za uplaćivanje - priča dobro obavešten izvor blizak Vuksanovićima i dodaje da će Lukasova bivša na sve načine pokušati da dobije tužbu.

- Sonja smatra da Aci 3.000 evra nije mnogo s obzirom na to da dobro zarađuje, pa će se na sudu svim snagama boriti da dobije kontratužbu. Misli da će on i sam uskoro shvatiti da je to i više nego fer i da će prihvatiti da joj uplaćuje alimentaciju. Ona je uvek bila nerealna u svojim željama i prohtevima, ali Aca ovog puta neće popustiti - završava naš sagovornik.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vuksanović

Stupili smo u kontakt sa pevačem koji nam je rekao da na sudu još uvek nije dogovoreno koliko novca će mesečno uplaćivati za ćerkinu alimentaciju.

- Još uvek ništa sudski nije odlučeno vezano za sumu koju ću plaćati za alimentaciju. To je naša privatna stvar i tiče se mojih finansija, tako da to ne bih detaljnije komentarisao - rekao je Lukas za Srpski telegraf.

Pokušali smo da kontaktiramo i sa Sonjom kako bismo proverili navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Lukas i Sonja više puta su prolazili kroz bračnu krizu, a kako su mediji navodili, razlog nesuglasica bile su upravo finansije, kao i Lukasovi navodni kockarski dugovi. Ipak, krah njihovog braka dogodio se u junu 2017, kada je u medijima odjeknula vest da je Sonja prevarila Aleksandra sa košarkašem Markom Jarićem. Iako je ona oštro negirala te navode, njih dvoje su se definitivno razišli, a folker je isticao da mu je najbitniji njegov odnos sa mezimicom Viktorijom. Istog meseca, folker je podneo tužbu za razvod braka i tada Sonji predložio da imovinu podele na ravne časti. U svojoj tužbi Lukas je naveo i da će Vuksanovićki prepustiti starateljstvo nad ćerkicom Viktorijom, ali da će joj plaćati kompletno školovanje uz mesečnu alimentaciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading