MILJANA REŠILA DA OCA SVOG DETETA SMESTI IZA REŠETAKA?!

Autor:

Zabava

12.07.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljane Kulić bliži je donela odluku da, kako je i u rijalitiju "Zadruga" više puta navela, prilikom popunjavanja papira u porodilištu u rubriku "Ime oca" upiše: "Nepoznato", a ukoliko bude tražio DNK analizu Nišlijka i za to ima rešenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić ne dovodi u pitanje ko je otac njenog deteta

Po izlasku iz rijalitija, ona je saznala da je Ivan Marinković zatražio od nje da uradi DNK test, ne bi li utvrdio da li je dete koje nosi zaista njegovo, čemu se Miljana oštro usprotivila.

- Pošto je on mnogo bezobrazan, i traži da se uradi DNK, a ako bude sudski tražio da to uradim, učiniću to zbog njega, i zbog deteta, ako ne bude tražio sudski, neću! - izričita je Kulićeva za beogradske medije.

- Moraće da plaća i alimentaciju pošto ću da ga tužim! Ne treba meni njegov novac, niti mi znači, on ni prema prvom detetu nije ispao dobar otac, pa neće biti dobar ni drugom - osvrnula se Miljana na Ivanov brak sa Gocom Tržan, pa zatim zaključila:

- Čovek je zaljubljen samo u alkohol i kladionice, zato ću da mu tražim alimentaciju iz principa. Pa ako ne bude imao novac da mi da, ići će u zatvor jer će DNK pokazati da je on otac, to i sam zna, ali lupa gluposti - odlučna je nekadašnja zadrugarka da Marinkovića strpa iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading