STAN, ALBUM, PUTOVANJA... Na ovo će Prija i Filip potrošiti PARE OD SVADBE!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.07.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svota od 500.000 evra za koju se spekulliše da su Aleksandra i Filip Živojinović skupili od poklona za svoju megalomansku svadbu, kako otkriva izvor blizak njima, potrošiće najviše na nekretninu u Beogradu.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Imaju plan kako da potroše štek... Prija i Filip

Priju i Filipa, navodno je posavetovao mladoženjin otac Slobodan Boba Živojinović kako da potroše, a njih dvoje će ga i poslušati. Oni su na svadbi imali 900 zvanica, a dobili su ogroman broj poklon, ali prvenstveno novca za koji su napravili i plan o tome kako će ga na najpametniji mogući način iskoristiti:

- Filipa i Aleksandru svadba je skupo koštala jer su hteli da to bude na vrhunskom nivou. Samo su zakup sale, dekoracija i hotelske sobe iznajmljene za goste stajali nekoliko stotina evra. Njihova želja da imaju kristale koji će se spušati sa plafona i leje cveća duge devet kilometara dovoljno govore o tome da nisu štedeli na ovom veselju. Međutim i pored toga njima je ostalo oko pola miliona evra. Kada su platili sve što je trebalo i častili organizatore, oni nisu mogli da veruju da su u dobitku zato su napravili finanskijski plan kako ta potroše pametno taj štek - tvrdi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/brankobranislav
A Boba ima ideju... Živojinović

A onda su se konsultovali s Bobom, koji je imao ideju:

- Filip se oko svega konsultovao sa Bobom, sa kojim ima otvoren odnos, a u koga ima poverenja. I kako nisu otišli sada na medeni mesec, a Aleksandra ima gomilu nastupa tokom leta oni su shvatili da će zbog toga njihov budžet biti još puniji. Boba im je savetovao da kupe stan, iako Aleksandra ima svoj, a prvobitni je plan bio da žive na Bežanijskoj kosi. On im je rekao da investicija u Beogradu nikada neće da propadne, a svakako će im trebati veći stan kada, ako bog da, budu imali potomke. Uostalom, mogli bi i restoran koji su otvorili da prebace na tu lokaciju ukoliko kupe nekretninu na nekom atraktivnom mestu.

RepublikaFoto: youtube.com/papapraco lov//DNK
Ipak Filip odlučuje... Živojinovići

Međutim, Filip ipak nije mišljenja da bi sav novac trebalo da utroše na neku nekretninu, već je mislio i na Aleksandru:

- Svakako njih dvoje su planirali da jedan deo novca odvoje za putovanja i posete neku egzotičnu destinaciju tamo krajem godine kada pevačica bude imala manje nastupa, ali i za još nekoliko sličnih putovanja na koja planiraju da idu početkom naredne godine jer oboje imaju želju da obiđu što više zemalja i upoznaju različite kulture. U svakom slučaju, Filip je odlučio da jedan deo novca bude uložen u novi album njegove supruge jer želi da postprodukcija bude rađena u Americi što košta mnogo više nego bilo gde drugo. Do termina u tom studiju je teško doći pa su i cene srazmerne toj pomami - kroz osmeh kaže naš izvor koji nije želeo da nam otkrije koliko zapravo košta jedan takav angažman ali je dodao da će morati da izdvoje sigurno nekoliko stotina evra što premašuje cifru koju su dobili za svadbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading