Seka apelovala: Svi moramo pažljivije da se OPHODIMO PREMA NATAŠI!

Autor:

Zabava

28.06.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u kojoj se našla Nataša Bekvalac koju je suprug Luka Lazukić, prema njenim rečima fizički napao u noći između 13. i 14. aprila, duboko je potresla pevačicinu koleginiciu Seku Aleksić.

RepublikaFoto: Promo foto
Pevačica je imala poruku za sve... Seka Aleksić

Seka je javno podržala Natašu, a povodom ovog slučaja se oglasila nekoliko puta:

- S obzirom na to šta se desilo ona se na sreću razvela, a na žalost.Mislim da bi svi ljudi, njeni saradnici i svi mi oko nje, i mediji i svi da se pažljivije ophodimo prema njoj, jer je preživela nešto što je grozno, ona je jedna divna duša i zaslužuje sve najbolje i zaslužuje više od crvenog tepiha - izjavila je Aleksićeva za emiju "Exkluziv".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Otkirila na koji način ona vaspitava svog sina... Veljko i Seka

Pevačica je otkrila i koliko se posvećuje svom sinu Jakovu kog je dobila 24. septembra 2016. godine u braku sa Veljkom Piljikićem :

- Kada dete odrasta u porodičnoj harmoniji, kad ima pažnju, to se vidi i sigurna sam da svi roditelji koji ovo slušaju se slažu, posebno majka kad je neraspoložena to se oseti na dete. Mi se trudimo da i ako imamo neke nesuglasice rešavamo probleme sami, a ne pred ukućanima, posebno ne pred detetom.

 

?

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Jun 24, 2018 at 2:53pm PDT

Ona je dala savet i roditeljima koji imaju problema s decom, ali i otkrila da nisu svi u mogućnosti da se posvete svojim mališanima neprestano:

- Ne može roditelj da bude 24 časa uz njega i sve kontroliše, neko ima sreću da ima divno dete, a neko ima katastrofačlnu situaciju sa decom, ja ne bih poželela nikome, mogu samo da apelujem na mlade ljude da ne konzumuraiju alkohol i narkotike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading