ĐOGANI IMA TRI ĆERKE I SINA, a mnogi ne znaju kako izgleda njegova najmlađa MEZIMICA!

Autor:

Zabava

25.06.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni denser Đole Đogani, u poslednje vreme je u senci svoje bratanice Lune koja je veliku popularnoist stekla u rijalitiju "Zadruga" kada se upustila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Međutim, Đole nije bio za njeno učešće, ali ju je podržao, a danas su njegova supruga Vesna i on pokazali kako izgleda njihova ćerka, malena Laura.

Vesna i Đole Đogani imaju sina Adrijana i ćerku Lauru koje retko eksponiraju u javnosti budući da žele da ih zaštite. U javnposti se retko pojavlju i Đoletove ćerke iz prvog braka sa Slađom Delibašić, Silvija i Marinela. 

 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on Jun 25, 2018 at 7:42am PDT

Ipak, Vesna je odlučila da otkrije emotivni momenat svoje ćerkice sa njenim tatom Đoletom, a neki su komentarisali da je Laura (4) očigledno mezimica i mame i tate, a kada je slavila četvrti rođendan oni su učinili sve da to bude njen dan za pamćenje.

 

✨✨✨ 4 ✨✨✨

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on Jan 4, 2018 at 12:52am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TANJA

25.06.2018 21:36

PRELEPO DETE.VIDELA SAM JE UZIVO KAD JE BILA BEBA.NIJE BILA LEPA.