Evo koji frajer će se naći u Anastasijinom spotu!

Autor:

Zabava

25.06.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvim nedeljama juna mlada nada pop scene Anastasija Ražnatović snimila je spot za svoju prvu numeru "Savršen par".

Radnja ljubavne priče dešava se na brojnim lokacijama širom Beograda, gde jedan par prolazi kroz splet jakih različitih emocija. Glavna muška uloga u Anastasijinom spotu je dodeljena brazilskom manekenu Pedru Soltzu koji iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga.

 

Објава коју дели Pedro Soltz ??? (@pedrosoltz) дана 24. Јун 2018. у 5:08 PDT

Nakon kraćih pregovora maneken je odlučio da dođe u Beograd i bude deo ovog projekta. O saradnji na ovom projektu kao i tome što će biti deo muzičkih početaka Anastasije Raznatovic, rekao je:

- Neverovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu mlade zvezde koja je tek počela da gradi svoj put, što me posebno čini srećnim. Jedva čekam da spot izađe. Boravak u Beogradu mi je prijao, taj grad osvaja - rekao je Pedro ovim povodom.

 

? S A V R S E N. P A R ?

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана 24. Јун 2018. у 5:34 PDT

Kada će tačno spot i Anastasijina prva pesma ugledati svetlost dana nije poznato, ali kako je najavila na svom Instagram profilu, odbrojavanje je počelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading