Lukasova bivša smuvala Tigra!

Autor:

Zabava

22.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka popularnog pevača Ace Lukasa Branislava Pašajlija zavela je poznatog beogradskog biznismena Dejana Popovića!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Branislava Pašajlija

 Nakon kratke ljubavne afere sa folkerom atraktivna Lozničanka se povukla iz javnosti, a kako Srpski telegraf saznaje, nedavno je uplovila u romansu sa Tigrom, koji je inače miljenik žena i često je povezivan sa brojnim lepoticama.

- Branislava je ostala upamćena po kratkoj, ali veoma zapaženoj vezi sa Lukasom, neposredno nakon njegovog razlaza sa Sonjom Vuksanović jer je bila prva koju je predstavio u javnosti nakon kraha braka. Lozničanka je sada ponovo u žiži jer je smuvala Tigra, koji je pre nje zaludeo mnoge devojke iz javnog života. On je poznat kao veliki džentlmen u čijem društvu se sve pripadnice lepšeg pola osećaju kao prave dame, pa ne čudi što je i Lukasova bivša pala na njegove čari - priča upućeni izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Aca Lukas

- Pašajlija uživa pored biznismena jer joj on poklanja mnogo pažnje, izvodi je u ekskluzivne restorane i obasipa poklonima.

 Branislava: Prema Tigru imam veliko poštovanje. On mene takođe jako ceni, kao i ja njega

U prilog ovim navodima ide i njihova zajednička fotografija do koje je došao Srpski telegraf. Reč je o selfiju iz auta na kome nasmejana Branislava i Dejan deluju veoma prisni.

Kontaktirali smo s Pašajlijom, ali ona vezu sa Popovićem nije htela dublje da komentariše, samo je nahvalila biznismena.

- Prema Tigru imam veliko poštovanje. Mi se veoma dugo poznajemo i on mene takođe jako ceni, kao i ja njega - rekla je Branislava uz osmeh za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/dejan_popovic_tigar
Dejan Popović Tigar

S druge strane, Dejan Popović juče nije mogao da razgovara na ovu temu jer je, kako je rekao, imao poslovne sastanke.

Inače, Tigar je i pre dovođen u vezu sa atraktivnim devojkama, kao što je finalistkinja "Zadruge" Ana Korać, zatim bivša farmerka Jelena Milošević Balerina, kao i Kristina Spremo, Anastasija Buđić, Mirela Lapanović, te misica Tijana Stajšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

20.11.2018 13:51

Dejan popovic tigar je jedini jet-set u srbiji