SEVERINA OPET ŠOKIRALA: Moje dete je pre svega Hrvat, mora da ide u hrvatsku školu!

Autor: blic.rs

Zabava

21.06.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je poslednji put tokom susreta u sudu u Zagrebu kada je trebalo da se dogovore oko upisa sina Aleksandra u školu izbio skandal kada je Severina Milanu rekla: "Seljačino", biznismen ponovo ima probleme sa bivšom partnerkom sa kojom ima sina.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović

Naime, Severina zahteva da sin ide u hrvatsku školu, a Milan Popović da ga upiše u američku, internacionalnu, školu i zbog toga je spreman da za dobrobit svog prvenca izdvoji pozamašnu sumu novca.

Kako "Blic" saznaje, Milan Popović je odlučio da u banku deponuje 200.000 evra na namenski račun za školovanje deteta, najpre kako bi umirio Severinu koja strahuje da bi Aleksandru jednog dana sama mogla da plaća školovanje. Ono što je sigurno, jeste da ne bi morala da brine, budući da je Milan spreman da za svog sina izdvoji koliko god novca da je potrebno.

Popović je odlučio da to bude 200.000 evra i ovom sumom platio bi kako osnovno obrazovanje, tako i srednju školu.

 

Me, Myself & Minka #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on May 2, 2018 at 2:06am PDT

 

Međutim, ni to nije bilo dovoljno Severini, koja je predlog i ponudu koju je dobila od bivšeg partnera - odbila.

Podsetimo, na ročištu koje je bilo zakazano 11. juna, Milan i Severina su se sreli kako bi se dogovorili oko školovanja deteta.

Severina Kojić, zapravo, ne želi ni da čuje za druga rešenja, već isključivo hoće da svog sina upiše u OŠ Jordonovac i predlozi Milana Popovića je, očigledno, ne interesuju, uprkos tome što je sud doneo odluku da bi roditelji morali da se, kada su u pitanju ovakve stavke, usaglase.

Sa druge strane, Milan Popović, u želji da sinu pruži kvalitetno školovanje, smatra da bi bilo najbolje da ga upiše u američku, internacionalnu školu privatnog karaktera.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

Njegova namera je da Aleksandar nauči što više jezika, proširi svoje vidike, te dobije sve moguće uslove kako bi razvijao svoje potencijale i talente. Uz to Milan Popović je tražio da snosi troškove celokupnog školovanja. Međutim, očigledno ni to nije bilo dovoljno.

Severina to nije želela i napala je svog bivšeg partnera. Osim što mu je pred svima rekla: "Seljačino", ona je takođe rekla:

- Aleksandar je pre svega Hrvat!

Milan Popović joj je odgovorio:

- Ma kako je pre svega Hrvat?

Severina je nastavila da zahteva i bezobrazno je rekla:

- Mora da ide u hrvatsku školu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading