(VIDEO) Soraja u vezi sa Filipom Plejnom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić postala je devojka Filipa Plejna! Bivša voditeljka je odnedavno ušla u vezu sa jednim od najpoznatijih svetskih kreatora, a Srpski telegraf je dobio ekskluzivne fotografije i snimak iz Milana na kojima se jasno vide Soraja i Filip kako sami odlaze u prestižni japanski restoran "Nobu", u kome su proveli nekoliko sati i večerali uz muziku i vino.

 

 

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 17, 2018 at 6:44am PDT

 

- Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona mu se svidela na prvi pogled, pa su varnice odmah proradile. Razgledao je njene fotografije koje je objavljivala na Instagramu, pa je odmah počeo da je zivka i da joj šalje poruke - kaže nas odlično obavešten izvor i nastavlja:

Foto: Privatna arhiva
Filip i Soraja

- Počeli su da se dopisuju i dogovorili susret u Milanu, gde su odseli u jednom od tamošnjih najluksuznijih hotela "Bulgari", u kom zajedno borave već nekoliko dana. Kako je Plejn pre dve večeri u Milanu predstavio novu kolekciju, atraktivna Sara je imala priliku prva da vidi neke od modela koji su premijerno prikazani na reviji 15. juna.

 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on Jun 5, 2018 at 6:47pm PDT

- Soraja je prisustvovala ovom svetskom događaju, a nakon toga je sa Filipom bila na žurki koja je organizovana povodom revije, a na kojoj je muziku puštao planetarno popularni di-džej Marko Karola, dok ga je zajedno sa Vučelićkom slušala i Paris Hilton, kao i Naomi Kembel - tvrdi naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva
Filip Plejn

Naša manekenka očigledno ne mari što je dobila zabranu ulaska u Srbiju, kao i još neke bezbednosno interesantne osobe iz regiona, već maksimalno uživa sa svetskim facama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Evelyn Krimova

18.06.2018 11:13

Ne znam sta bih dala samo da cujem o cemu on sa njom prica.... ha ha ha....!!!!!!!