Anastasija snimila prvu pesmu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović konačno je krenula stopama svoje majke, najveće folk dive Svetlane Cece Ražnatović, budući da je pre desetak dana završila prvu pesmu pod nazivom "Savršen par".

 

 

If you like it then you should’ve put a ring on it ??

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 4, 2018 at 11:20am PDT

 Anastasija je samim tim kročila u estradne vode, a svoj singl prvenac, prema najavama, objaviće za nekoliko dana kada će se uz pesmu pojaviti i spot. Upućeni u rad Cecine naslednice tvrde kako je pesma autobiografska, te da se Anastasiji dopala na prvo slušanje demo verzije.

 

- Čim je dobila demo verziju, pozvala je Darka Dimitrova i rekla mu da želi da snimi tu pesmu. Na reči pesme je bukvalno odlepila. Pustila je Ceci, koja je bila oduševljena toliko da je odmah organizovala Anastasijin odlazak u Skoplje kako bi snimila singl. Anastasija je već 16. maja bila u studiju Darka Dimitrova, a pesmu je otpevala za samo sat vremena. Baš joj je legla i po senzibilitetu, a pronašla se i u tekstu - otkriva izvor blizak Raznatovićki.

 Anastasija: Ponosna sam što sam neke događaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme "Savršen par"

Kako dalje saznajemo, odmah po povratku Anastasija je angažovala najbolju video-produkciju "IDJ videos" kako si snimila visokobudžetni spot.

 

Yeah, miss me with that bullshit, you ain't really wild, you a tourist ?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 14, 2018 at 8:54am PDT

 

Kako bi izbegla poređenja sa majkom, Anastasija se odlučila za moderniji pop zvuk, koji joj u ovom trenutku i više leži.

 

 

??

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Jun 7, 2018 at 7:18am PDT

Naše navode potvrdila je Anastasija, koja ne krije uzbuđenje povodom izlaska prve pesme.

 

- Moralo je da prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da ja budem sigurna da hoću da se upustim u ono što sam godinama želela. Ponosna sam što sam neke događaje iz života iskoristila i uspela da pretočim u tekst pesme "Savršen par", a sada je na publici da odluči kako im se dopada, ja sam nestrpljiva - izjavila je ovim povodom Anastasija.

Kako dalje saznajemo, Anastasija uveliko prikuplja ostale pesme kako bi kompletirala svoj album prvenac. Ceca joj za sada samo daje savete i maksimalno je podržava, dok se trudi da se u njene izbore ne meša. Svojoj ćerki daje vetar u leđa kako bi prevazišla njenu karijeru, što zaista neće biti lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading