Đurić: Dara i Lazić su zaduženi za skandale!

Autor: D. J.

Zabava

21.05.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manifestacija Bečki oskar popularnosti, koji se održava 11. godinu zaredom, ove godine je na novoj lokaciji, u svečanoj sali "Mozaikeventcenter", gde će 30. maja crvenim tepihom prošetati neke od naših najvećih muzičkih zvezda. Organizator Danijel Đurić otkriva da su učesnici ovog spektakla skloni aferama, pa se od njih može svašta očekivati.

 

A post shared by Singer / Producer (@danijeldjuric) on May 16, 2018 at 2:26am PDT

- Uvek bude neki skandal, ovaj se napio, onaj završio u sobi sa nekim. Svakako će i ove godine biti mnogo skandala hteli to ili ne, tu su izvođači koji su sami po sebi skandalozni, kao na primer Darko Lazić, Dara Bubamara, Indi... Meni dragi ljudi koji su u žiži interesovanja - poručio je Danijel, koji pripreme za predstojeći događaj privodi kraju.

Danijel: Učesnici manifestacije u austrijskoj prestonici skloni su aferama i uvek se desi nešto

- Publiku očekuje više od 25 izvođača: Dara Bubamara, Adil, Darko Lazić, Katarina Grujić, Peđa Medenica, Rada Manojlović, Dejan Matić, Đani i mnogi drugi, koji će s razlogom biti nagrađeni - zaključio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading