Lukas: Smešno mi je što me zovu deda!

Autor: D. L.

Zabava

22.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas, koji je u subotu postao deda, kaže da mu ne smeta što je dobio taj epitet nakon što mu se rodila unuka Minja, ali priznaje da mu je smešno s obzirom na to da se tako ne oseća.

 

Biće dobra žurka!? BEAGLE!!! A i hotel je ODLIČAN! Hilton - Podgorica! ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Apr 6, 2018 at 3:22pm PDT

Naime, pevač je za Srpski telegraf otkrio da još uvek nije posetio ćerku u porodilištu i video bebu jer tako nalažu pravila u ustanovi u kojoj se Miljana Vuksanović nalazi sa bebom. Kako je radosnu vest saznao u Berlinu, gde je radio i u krugu nekoliko kolega proslavio upravo na tezgi, naglasio je da će uskoro organizovati veliko slavlje za rodbinu, prijatelje i saradnike.

Lukas: Nisam još video bebu, ali poslali su mi slike, pa sam sada miran

- Prekjuče sam doputovao iz Nemačke. Tamo smo proslavili dok smo bili na svadbi, ali pravo veselje ću tek da organizujem. Biće to onako za porodicu i prijatelje. Da se malo provedemo i da se zalije. Presrećan sam iako mi je smešno što me zovu deda. Ja još uvek nisam otišao lično da vidim ćerku i bebu jer nije preporučljivo da se sad posećuju. Svakako su mi poslali slike bebe, pa sam sada miran. Najvažnije mi je da je sve prošlo u najboljem redu i da su i Miljana i Minja dobro - rekao je Aca za naš list.

 

Hvala @ambis_club_duesseldorf ?? Bilo je odlično sinoć... ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Nov 12, 2017 at 12:16pm PST

Inače, Lukas je zaplakao od sreće kada mu je saopšteno da je postao deda, a prva mu je čestitala Ceca Ražnatović, koja je zajedno sa njim pevala na svadbi u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading