Deo teksta iz pesme Marije Šerifović tema za maturski!

Autor:

Zabava

21.05.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred koncert u Areni, 24. maja, Radio S je najvećeg fana Marije Šerifović doveo u kviz gde je tema bila - sama Marija Šerifović. Bilo je tu raznih detalja, od toga koliko je Marija osvojila bodova na Evroviziji, preko Marijine slave do toga kako joj se zove razredni iz srednje.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

Najveća Marijina obožavateljka je Lidija, profesorka srpskog iz Šapca, koja će za maturski rad dati đacima dva teksta iz Marijinih hitova. Kaže da se ozbiljno spremala i čak se čula sa tim istim Marijinim razrednim, ali se posle ispostavilo da od treme nije mogla da se seti kako se on zove.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

Lidija je uglavnom brže odgovarala od Marije, a pevačica se pravdala da nije dovoljno spavala i da uopšte nije skoncentrisana. Profesorka je na kraju uspela da pobedi, da pokaže da zaista jeste Marijin najveći fan i da poznaje Mariju bolje od – Marije. Ovojila je VIP karte za koncert u Areni, a Marija je najavila da će koncert početi pesmom "Pametna i luda". Biće više od 30 pesama, a šta će još da peva i da li će biti gostiju, nije htela da otkriva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading