MOĆNO! Karleuša zbog NJEGA progovorila o HRVATKO-SRPSKIM ODNOSIMA!

Autor:

Zabava

19.05.2018

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnji Antonio iz Opatije zapalio je scenu "Zvezda Granda" svojom izvedbom pažljivo probranih hitova za ovo takmičenje.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Karleuša imala monolog u Zvezdama Granda

Žiri nije ostao imun na njegov šarm, posebno pevačica Jelena Karleuša, koja mu se obratila rečenicama punim lepih emocija i hvale.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Antonio iz Zvezda Granda

- Antonio, ja ću malo više uopšteno pričati o tebi i tvom pojavljivanju ovde. Muzika koju ti donosiš kod nas na ove prostore i ti kao osoba iz Opatije, na koje su ljudi sa ovih prostora jako slabi, mi jako volimo Opatiju... muzika je jedan veliki šamar svim greškama koja su se činile i pravile na ovim prostorima. Muzika, koja ne sme da ima nikakve granice, koja ruši sve barijere nacionalne, verske... muzika ne sme da ima granice! I kako je u Opatiji i generalno u Hrvastkoj muzika sa ovih podneblja jako popularna, tako je i vaša ovde jako cenjena i popularna i mi to jako puno volimo. U to ime, meni je drago što se ti takmičiš ovde, što si fantastičan, što osvetlavaš obraz čitavoj Hrvatskoj i što pokazuješ šta mi u stvari jako volimo i cenimo ovde. Bravo Antonio, vidimo se ovog leta u Opatiji - poručila m uje Jelena, koja smatra da upravo "mladi ruše barijere i budalaštine".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading