Kralj folka odlučio: Borko je šef Šabanovog orkestra u "Areni"

Autor:

Zabava

18.05.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert Šabana Šaulića 6. Oktobra u "Štark Areni" već sada se smatra muzičkim događajem godine, a kralj folka je poznat kao neko ko želi perfekciju kada je zvuk u pitanju pa je tako posle dugog razmišljanja odlučio da poveri mesto šefa orkestra Borku Radivojeviću.

Foto: Promo foto
Šaban Šaulić

Ovakva odluka nije iznenadila muzičke znalce jer ovaj vrsni instrumentalista već dugo važi za najtraženijeg muzičara u Srbiji,  pa će mu nastup na kome će pratiti Šabana na proslavi 50 godina karijere biti logičan dalji korak u karijeri. Kako smo saznali, Borko ima želju da sve bude pravi muzički spektakl pa ovih dana poziva neke od najboljih muzičkih umetnika u zemlji da mu se pridruže na bini, ali se njihova imena zasad drže u tajnosti.

Foto: Promo foto
Borko Radivojević

Od svega mi je, kao i uvek, najbitinije da sve zvuči savršeno, i zato sam siguran da je Borko pravi izbor za mog glavnog muzičkog saradnika u "Areni" – rekao je Šaban koji ovih dana uveliko sprema repertoar jer želi da publici priredi neponovljivi muzički događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading