Luka traži policijsku zaštitu od Natašinog oca!

Autor: D. J.

Zabava

15.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić juče je u MUP Čukarica dao izjavu povodom prijave koju je podneo protiv pevačicinog oca Dragoljuba Bekvalca zbog navodnih pretnji koje mu je fudbalski menadžer javno uputio u jednoj televizijskoj emisiji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luka Lazukić

Lazukić je navodno na saslušanju zatražio i policijsku zaštitu od Natašinog oca jer se, kako je naveo, plaši za svoju bezbednost, a nakon saslušanja Luka je pobegao na opštinski ulaz kako se ne bi susreo sa medijima.

Glosa Centar - NaslovLazukić dao izjavu u MUP da se plaši za svoju bezbednost

Lazukić se, inače, pojavio u policijskoj stanici oko 11 časova u pratnji advokata. On okupljenim novinarima nije želeo da daje nikakve izjave povodom toga što je Bekvalčeve reči kako bi za svoju ćerku ubio i poginuo protumačio kao javnu pretnju. Luka je sat vremena proveo u policiji, gde je, kako saznajemo, Dragoljuba nazvao neuračunljivim, te izneo tvrdnje i da se njegova supruga Nataša, navodno, uvek hvalila kako je njen otac na određenoj funkciji.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

Podsećamo, Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da ispita navode krivične prijave koju je Luka podneo protiv Dragoljuba Bekvalaca zbog navodnih pretnji. Lazukić je protiv tasta podneo prijavu preko svojih advokata ubrzo nakon što ga je Nataša optužila za nasilje, kada ju je u noći između 13. i 14. aprila pretukao u njenom stanu na Dedinju, a još uvek traju dokazne radnje koje će utvrditi da li će Lazukić biti optužen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading