EKSKLUZIVNI SNIMAK LUKE LAZUKIĆA! Evo u koju državu je ZBRISAO I ŠTA RADI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj Nataše Bekvalac koja je supruga Luku Lazukića optužila za fizički napad u noći između 13. i 14. aprila, i dalje je aktuelan u medijima, a za to vreme IT stručnjak, kako se on u medijima predstavljao, napustio je Srbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Ima zabranu prilaska Bekvalčevoj... Nataša i Luka pre devet meseci

Ekipa portala Republika.rs i Srpskog Telegrafa usnimila je Lazukića u opuštenoj šetnji, i to, ni manje ni više nego Atinom. 

RepublikaFoto: Republika.rs
U opuštenoj šetnji Atinom... Luka Lazukić

Nakon izjave koju su dali pred tužiocem, Nataša i Luka 24. aprila, Lazukić je očigledno odlučio da napusti zemlju i ode u Grčku kako bi izbegao medijsku pompu. A kako je Luki zabranjen prilazak i komunikacija s Natašom Bekvalac do 16. maja, on do tada neće videti ni ćerku Katju te je verovatno odlučio da do isteka zabrane prilaska ne bude u Beogradu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Pustio stomak, nabacio ranac...Luka u šetnji Glifadom

U opuštenom izdanju, poput turiste i potpuno sam Lazukić je sa rancem šetao Glifadom, a mi smo ga pratili u stopu. On je delovao kao da mu se pre manje od mesec dana nije dogodio životni preokret i optužba za nasilje u porodici i opušteno je razgovarao telefonom.

Nataša je podnela i zahtev za razvod od Luke, koji će regulisati njihovi advokati, a uskoro će započeti i borbu oko starateljstva nad ćerkom Katjom koju je pevačica rodila 28. februara u Beogradu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Uskoro borba za starateljstvo... Nataša Bekvalac sa advokatom

Donosimo vam ekskluzivni video Luke Lazukića iz Atine:

A šta Lazukić radi u Grčkoj, možete pogledati i u večerašnjoj emisiji "Paparazzo lov" od 22.50 časova na Televiziji Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading