JEZIVA ISPOVEST NATAŠE BEKVALAC NA SUDU: Tukao me je RANIJE!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.04.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Nataše Bekvalac pred sudijom u toku jučerašnjeg dana, kako prenosi izvor iz suda, bila je potresna s obzirom na to da je pevačica nekoliko puta zaplakala.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Plakala u sudnici... Nataša Bekvalac

Bekvalčeva je detaljno ispričala šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila kada ju je, kako je navela suprug Luka Lazukić fizički napao:

- Došao je u pola pet ujutru i legao da spava, uzela sam njegov telefon i pregledala poruke, a kada sam pročitala dopisivanje sa dve žene, od kojih je jedna di-džej, a druga devojka iz Zagreba, počela sam da ga drmusam i budim. Rekla sam mu: "Sram te bilo, imaš dete od 40 dana", na šta je on meni odgovorio:"Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je j*bao večeras?" Nastavio je da me vređa i ja sam mu tada rekla: "Mama ti je ku*va". Kada sam to izgovorila, ustao je i udario me pesnicom u levu stranu glave. Pala sam na trosed, a potom na pod. Pokušala sam da ustanem, on je bio iza mene, uhvatio me je za kosu i nastavio da me udara pesnicom u glavu. Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina- izjavila je Bekvalčeva i dodala je da se ni tada nije zaustavio, već da ju je povukao za kosu i udario još šest ili sedam puta. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
I on je juče dao izjavu... Luka Lazukić

- Na kraju me je bacio na pod i nogom me šutnuo u mesto gde mi je rana carskog reza. Ležala sam sklupčana na podu, a kada sam uspela da se pridignem, on je ležao na krevetu zatvorenih očiju - izjavila je pred sudijom Nataša, a prema rečima izvora koji tvrdi da je Bekvalčeva tada uzela ključeve i izašla iz stana, nakon čega se vratila jer nije mogla da dobije sestru Kristinu. 

Prema njenim rečima, Lazukić se kasnije tog jutra probudio, skuvao kafu, posetio Katju u sobi, a potom došao nju da poljubi. Međutim, ona mu je kazala da pokupi svoje stvari i ode iz stana.

Kako je u jednom trenutku izjavila, modricu na ruci dobila nekoliko dana ranije kada ju je suprug, takođe, napao jer mu je prebacila da ga njihova novorođena ćerkica ne ispunjava. Ipak, pevačica je priznala da svog supruga i dalje voli:

RepublikaFoto: Hello/print screen
Bili srećni... Nataša i Luka

- Nekada je bio nežan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me nazivao kafanskom pevaljkom i vređao pred prijateljima. Vremenom sam počela loše da se osećam psihički, ali ja sam njega obožavala, i dalje ga obožavam, ali ne mogu više da živim s njim. Ja se Luke plašim - otkrio je izvor Natašine reči pred tužilaštvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

25.04.2018 15:53

Obožava ga ali ne može više da živi sa njim. Da li je to moguće? Ja joj ništa ne verujem.