Bekvalčeva: Luka mi je pričao o grupnjacima i da sam kurva!

Autor:

Zabava

25.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je skoro sve vreme dok je davala izjavu bila uplakana i do detalja je opisivala kako se Luka iživljavao nad njom.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac u pratnji advokata

- On je prvo krenuo sa psihičkim maltretiranjima. Nije mu se dopadalo moje društvo, tako da sam brzo izgubila kontakt sa prijateljima i članovima porodice. Luka je pred mojim prijateljem koji je gej, a i preda mnom, koja sam u drugom stanju, pričao o grupnjacima i o tome kako su oni veliki frajeri i velike baje, on i njegov prijatelj. Dešavalo se i posle porođaja da me ponižava, vređao me je na račun moje profesije, da sam pevačica koja peva po kafanama u koje svako može da uđe - počela je Nataša da daje iskaz pred sudijom, da bi onda nastavila sa pričom kako je Luka bio nenormalno ljubomoran.

Nataša: Najviše me nervira što je pijan seo da vozi motor

- Pričao je da imam neku vrstu ljubavnog odnosa sa raznim muškarcima koji su me okruživali, uglavnom u poslovnom smislu. O tome da je 13. aprila 2018. godine bio u "Radionici" saznala sam tako što je moja sestra Kristina i druga sestra Tanja sa prijateljem Draganom takođe bila u tom kafiću. Kasnije nisam zvala Luku jer sam znala da je u društvu i da malo pije, a nisam htela da budem opterećujuća. Nas tri smo zaspale, Jovana (dadilja, prim. aut.), ja i beba na bračnom krevetu u bračnoj sobi i probudila sam se oko tri časa. Došla sam do dnevne sobe, pogledala u spavaću sobu i vratila se u krevet. Ponovo sam se probudila oko 4.30 da pripremimo hranu za bebu. Rekla sam Jovani da je već pola pet, a Luke nema, a motorom je. Inače imam problem s tim i imamo dogovor da ako se popije jedna čaša, na motor se ne seda, a Jovana mi je odgovorila da je Luka došao i da leži u dnevnoj sobi. Ostavila sam bebu i došla u dnevnu sobu, videla da Luka spava i smatrala sam da treba da ga pitam zbog čega dolazi u pola pet. Znala sam da je pio i da je vozio motor - pričala je Nataša drhtavim glasom i nastavila:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

- Videla sam da mu je stigla poruka na Vajber i pogledala sam komunikaciju sa ženskom osobom za koju ne znam. Sećam se da sam pročitala poruku: "Nedostaješ mi, da li je moguće da si ti tako nestvaran." Takođe se sećam i dela gde ona kaže: "Jedva čekam da dođeš u Zagreb." Takođe sam i u SMS porukama videla poruku koja glasi: "Ćeš da mi daš" i srce, a taj broj je odgovorio: "Ću da ti dam". I da, komunikacija je bila oko tri. Te večeri je imao još jedno dopisivanje. Lepa devojka radi kao di-džej, videla sam da se i s njom dopisivao iste večeri. Sve to sam videla sedeći pored njega i onda sam krenula da ga drmusam. Zvala sam ga: "Luka, probudi se." Onda sam ja uzela opet telefon da vidim kada smo se poslednji put čuli, a on se naglo probudio i skočio na mene i oteo mi telefon. Rekla sam mu: "Sve sam videla. Kako te nije sramota? Imaš dete od 40 dana", a on meni: "Kurvetino jedna! Ko je tebe večeras dovezao kući i ko je tebe je*ao večeras?!"

Kako Nataša dalje navodi, on je nastavio i dalje da je naziva pogrdnim imenima, na šta mu je ona rekla da mu je mama kurva i to ga je dovelo do ludila.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

- Onda je on ustao i pesnicom me udario u glavu, u levi deo obraza, zatvorenom šakom. Ja sam od tog udarca pala na trosed, koji se odgurnuo i pala sam na pod. Zatim sam se podigla i ništa mu nisam rekla, a on je bio iza mene, uhvatio me za kosu sa moje leve strane i svuda po glavi me je udarao pesnicom. Povukao me je rukom za kosu i udario nekoliko puta, oko šest ili sedam. Onda me je bacio na pod i završio tako što me je šutnuo u predeo carskog reza. Četvoronoške sam otišla do dela gde su stajali ključevi od kola i uzela mobilni. Dok me je udarao, vrištala sam i bila potpuno šokirana. Dok me je udarao, sve vreme je govorio: "Kurvo, kurvetino." Zvučalo je kao da nije normalan. Ja to veče nisam pila alkohol, a za njega ne znam. Ušla sam u spavaću sobu, Jovana je bila budna i pitala me je šta se desilo. Rekla mi je: "Vi morate odmah ići kod lekara, na šta to ličite." Ona se Luke inače plašila. Sutradan je skuvao kafu i ušao u sobu gde sam bila sa Jovanom, koja je držala bebu. Poljubio je bebu u glavu i krenuo ka meni. Ja sam se izmakla i rekla mu: "Da li si svestan šta si uradio?" Pokazao mi je da ustanem, a ja sa sam rekla da neću i da se spakuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading