Lazukić: Nataša ide na psihijatrijsko lečenje!

Autor:

Zabava

25.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac i njen još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić pojavili su se juče na saslušanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu povodom nemilog događaja kada je IT stručnjak prebio Bekvalčevu u noći između 13. i 14. aprila.

RepublikaFoto: Republika
Luka Lazukić

Par se tom prilikom žestoko posvađao jer je Nataša Luku napala zbog navodnih ljubavnih poruka koje je pronašla u njegovom telefonu kada je došao kući. Kako ekskluzivno saznajemo, Lazukić je na saslušanju pred tužiocem rekao da je suprugu uhvatio rukama za ramena i odgurnuo je od sebe, ali da je nije tukao niti udarao, dok je Bekvalčeva slikovito opisala kako ju je Luka udarao pesnicama i vukao po sobi. Kako je prvi pristigao na sud, Lazukić je dao iskaz u kom tvrdi da nije tukao suprugu, kao i da je ona ta koja je njega napala.

Luka: Rekla mi je: "Stoko, majmune, ubiću te" i ja sam bio šokiran takvim njenim ponašanjem

- U septembru 2017. godine rekao sam Nataši da moramo racionalnije da postupamo jer je ona već bila trudna, a tu vest mi je saopštila dva meseca nakon našeg zabavljanja. Tačnije, rekao sam joj mesec dana pre rođenja naše devojčice Katje da smanjimo troškove, ali ona to nije razumela, odnosno nije htela da prihvati, i od tada se njen odnos prema meni menja u tom smislu što je počela da se udaljava i da ne shvata ono što joj ja govorim. Ja imam saznanja da je moja supruga išla kod psihoterapeuta, kao i na grupne terapije u vreme našeg braka i pre braka - započeo je iskaz Lazukić, a onda počeo da priča kako je Nataši gledao da udovolji:

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs
Luka Lazukić i Nataša Bekvalac

- Angažovali smo, pored spremačice Mire, koja nam pomaže u kući, odnosno u stanu u kom smo zajedno živeli, a čiji je vlasnik ona, i dadilju Jovanu, a sve to iz razloga da bi supruga lakše prebrodila porođajni period. Kritičnog dana 13. 4. 2018. godine sam bio sa svojom ćerkom iz prvog braka Irom Lazukić, koju sam dovezao iz Novog Sada i neko vreme smo proveli na Novom Beogradu kod mojih roditelja. Oko 21.45 sam izašao iz kuće i našao se sa svojim venčanim kumom Draganom u Dobračinoj ulici u krugu radionice, popio sam dva mala piva 0,33 l, a nakon toga sam otišao u Sava malu u klub "Bar 100", gde su mi se pridružili još neki prijatelji - dodao je Luka, a zatim ispričao kako je oko jedan sat već bio u klubu"Bar 100" i tu popio još dva mala piva, da bi potom oko 3.30 krenuo kući motorom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Emisija Premijera
Luka Lazukić

- Nisam se osećao ni pripito ni pijano, inače ne pijem kad vozim. Uobičajeno sam ušao u stan, skinuo pantalone, uzeo daljinski, seo na trosed u dnevnoj sobi, nisam odlazio do sobe u kojoj su bili Nataša i beba. Te noći sam komunicirao sa svojim prijateljima i prijateljicama. Nisam komunicirao ni sa kim u smislu neke seksualne konotacije. Ja se sećam da je mene Nataša agresivno probudila, rukama me tresla i udarala u predelu ruku. Probudio sam se i ona je počela da viče, bila je u alkoholisanom stanju, počela je da me vređa i govorila je: "Je*aću ti mater! S kim se švalerišeš i sa kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te" i ja sam bio šokiran takvim njenim ponašanjem. Ona je uzela moj telefon i počela da lista poruke. Postavljala mi je pitanja: "Ko ti je ovo, ko ti je ovo", ja sam joj rekao: "Molim te, smiri se", a ona je rekla: "Sad ću da ga razbijem", misleći na telefon. Ja sam stajao, a ona je ponovo počela da nasrće na mene i da me udara po grudima zatvorenim pesnicama, a ja sam, da bih je sklonio od mene, uhvatio za ramena sa obema rukama i pomerio je na krevet na kom sam ja spavao. Ona je ustala i opet krenula u agresivan napad. Ja sam je ponovo uzeo za ramena i pomerio, a ona je uzela svoj telefon, pogledala me i rekla: "Sad ćeš da vidiš." Nijednog drugog fizičkog kontakta nije bilo, osim što sam je uhvatio za ramena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading