OTKRIVENO šta je Luka kazao sudiji o NAPADU NA NATAŠU!

Autor:

Zabava

24.04.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić danas je u 10 časova dao iskaz pred sudijom u Prvom osnovnom sudu, a izvor blizak njemu otkrio je šta je on izjavio i kako se ponašao.

RepublikaFoto: youtube.com
Luka u sud stigao sa pet advokata, a izašao sam...

Luka je naveo da ga je u noći između 13. i 14. aprila Nataša Bekvalac prva napala, i kako je kazao "izudarala po glavi", kao i da ju je on samo odgurnuo. Takođe, Lazukić je istakao da povrede koje je, navodno, zadobila od njega, on nije video kada je odlazio iz njenog stana tog 14. aprila.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Nataša stigla u sud sa dadiljom i advokatima...

Luka je time potvrdio sve ono što je u nekoliko navrata ispričao medijima, a što se tiče njegovog ponašanja, izvor navodi da je Lazukić bio veoma smiren. Suprug Nataše Bekvalac prilikom davanja iskaza pred sudijom ne samo što nije bio nervozan, nego nije ni povisio ton, dodao je izvor.

Po izlasku iz sudnice, Luka Lazukić nije bio raspoložen da govori za medije, a kako je bežao od novinara možete videti na ovom snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading