NATAŠA: Luka je inscenirao KRAĐU NA SALAŠU!

Autor:

Zabava

23.04.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac prvi put je preko svoje službe za odnose s javnošću dala izjavu za medije, u kojoj je poručila da je njen suprug Luka Lazukić inscenirao krađu na salašu koja se, navodno, bila dogodila u oktobru 2017. godine.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Progovorio njen PR: Nataša Bekvalac sa pravnim timom

Kako otkriva pevačicin PR, istina je da Lazukić zapravo nije isplatio majstore, te da su oni samo uzeli alat iz kuće:

- Nataša je zbog svega što se dešava u jako nezavidnoj situaciji. Ona prolazi kroz jako težak period u životu. Osim što je pretrpela fizičko nasilje, svaki dan se suočava sa novim problemima jer su napravljeni veliki finansijski dugovi. Upravo je primila uznemiravajuće pozive ljudi koje nije isplatio Luka Lazukić, a koji su radili na izgradnji salaša u Čeneju. Nataša je saznala da je njen bivši muž inscenirao krađu na salašu, a u stvari su neisplaćeni radnici pokupili sav alat i vredne stvari, i otišli. Nataša ne radi od oktobra i u velikim je finansijskim problemima - piše u saopštenju službe za odnose s javnošću Nataše Bekvalac.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Prijavila Luku za nasilje: Nataša

Pevačica je pre nedelju dana svog supruga prijavila za nasilje, nakon što je izvadila list povreda u Urgentnom centru. A kasnije je on u javnosti izjavio da je nije tukao, kao i da će sudski veštak utvrditi odakle joj modrice po telu i povrede po glavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Ovo je imanje na kom se dogodila krađa: Natašina kuća u Čeneju

Zbog, navodnog, nasilja u porodici javnosti se obratio i Natašin zastupnik koji je izjavio da će Bekvalčeva tražiti da Luki bude dozvoljeno da viđe ćerku Katju samo u prisustvu službenog lica:

RepublikaFoto: e-stock/MN Press
Luka će dete moći da viđa samo u prisustvu stručnog lica: Nataša Bekvalac

-  Nataša je podnela tužbu za razvod braka. Ona traži starateljstvo nad detetom, kao i to da Luka dete može da viđa samo u kontrolisanim uslovima, u prisustvu stručnih lica. Dodaje da će tražiti da sud veštačenjem utvrdi pod kojim uslovima može da viđa dete. Osim toga, Nataša je podnela tužbu za naknadu štete za pretrpljene bolove koje joj je Luka naneo, kao i za pretrpljeni strah. Očekujemo da će tužilaštvo i sud zaštititi žrtvu nasilja i da je protiv Luke Lazukića do sada prikupljeno dovoljno dokaza za krivično gonjenje. Smatramo da nije dobro što Luka javno pokušava da relativizuje ceo događaj i da je javnost imala prilike da vidi kakve je povrede Nataša dobila, kao i da o tome postoje medicinski dokumenti. Relativizacijom nasilja onog ko je nasilje izvršio doprinosi se tome da žrtva ponovo trpi svojevrsno nasilje- izjavio je advokat Nemanja Vlček.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading