EKSKLUZIVNO: Prepiska koju je Nataša zatekla u Lazukićevom telefonu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, koji se tereti da je u subotu u ranim jutarnjim satima u stanu pretukao pevačicu Natašu Bekvalac, ugovarao je seks sa popularnom beogradskom manekenkom i di-džejkom S. P. putem SMS poruka, i to neposredno pre povratka kući. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazukić je S. P. rekao kako bi sa njom rado proveo noć. U prepisci do koje smo došli, a zbog koje je Nataša od Luke tražila objašnjenje kobne noći, prenosimo u celosti:

Foto: youtube.com/Milos Maksimovic
Luka Lazukić

Luka: Znaš li ko večeras pušta muziku u "Stotki"? ("Stotka" je poznati klub u Beogradu prim. aut.)

S. P.: Nemam pojma

Luka: A znaš li ko bi sada celu noć proveo sa tobom u krevetu?

S. P: To znam (smeh).

Foto: Privatna arhiva
Lukina prepiska sa devojkom

Izvori bliski Lazukiću tvrde kako njegovo intimno druženje sa di-džejkom traje duže od tri godine, te da S. P. nikada nije krila simpatije koje gaji prema Lazukiću.

- Ona i Luka su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj žurki, gde je ona puštala muziku. Ubrzo su se zbližili i otpočeli vezu bez obaveza. Njemu se dopadalo to što ga S. P. nikada nije pritiskala da ozvaniče odnos, a sa druge strane, bila mu je uvek dostupna za druženje. Oni nikada nisu prekidali komunikaciju, čak ni kada se Luka oženio - završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Lazukić je Bekvalčevoj tokom braka druženje sa S. P. opravdavao rečima da je ona "devojka iz društva sa kojima su godinama svi dobri i da je ona njihov ortak". S. P. je neretko objavljivala zajedničke fotografije sa Lukom na društvenim mrežama, a čak ni taj čin nije izazvao sumnju kod Bekvalčeve, koja je bezuslovno verovala suprugovim rečima sve do noći kada je u telefonu pročitala prepisku.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Luku, koji nije odgovarao na naše pozive i poruke. Takođe, ni Nataša se nije javljala na telefon poznat redakciji, a uskraćeni smo ostali i za izjavu S. P., čije su poruke stajale kod Lazukića u telefonu.

Podsećanja radi, Luka Lazukić u subotu u jutarnjim satima navodno je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac nakon svađe oko SMS poruka koje je zatekla kod njega u telefonu. Srpski telegraf ekskluzivno je u četvrtak otkrio prvu devojku oko koje je nastala svađa između supružnika voditeljku i stilistkinju U. K, a u današnjem broju vam donosimo sadržaj seksualnih poruka sa drugom devojkom S. P.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

21.04.2018 08:05

Ova prepiska nije nikakav razlog za svadju, tucu i razvod. Natasa je samo trazila izgovor za raskid. Nestalo para pa Natasi nestalo i ljubavi.

Odgovori 9 25