POLICIJA PRETRESLA LUKIN STAN: Nataša uplašena, LAZUKIĆ IMA DOZVOLU ZA NOŠENJE ORUŽJA!

Autor: Blic.rs

Zabava

16.04.2018

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić dobio je zabranu prilaska i komunikacije sa Natašom Bekvalac u trajanju do 16. maja, a kako prenose mediji policija je pretresla stan njegovih roditeljla, ali i pevačicin stan u nameri da proveri da li poznati IT stručnjak negde krije legalno ili ilegelno oružje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Emisija Premijera
Poseduje dozvolu za nošenje oružja... Luka Lazukić

Lazukić je, inače, nekoliko dana pre venčanja s Natašom dobio dozvolu za nošenje vatrenog oružja, a time je Natašina bojazan za bezbednost veća jer kako tvrdi njen pravni zastupnik postoji strah ponovnog napada:

- Tražili smo da se Lazukiću odredi mera zabrane prilaska 30 dana našoj klijentkinji i dobro je što je Tužilaštvo u saradnji sa sudom prepoznalo da mora da donese ovu meru iz bezbednosnih razloga. Državni organi moraju da imaju odgovornost za žrtve nasilja u porodici i moraju da ih zaštite, naročito ukoliko postoji bojazan od novog napada, što i jeste sada slučaj - izjavio je advokat Nemanja Vlček iz advokatske kancelarije Nemanje Aleksića i saradnika. 

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Uplašena... Nataša Bekvalac

Kako se spekluliše, Luka ne poseduje oružje, odnosno isto nije pronađena ni u jednom stanu. A sada se očekuje saslušanje u kom će tužilac uzeti izjavu od Nataše i Luke, zatim list povreda, izjave svedoka ukoliko ih ima, evidenciju o Lazukićevoj osuđivanosti kao i izveštaj socijalne službe o mogućnosti da se pevačica ranije žalila na nasilje. 

RepublikaFoto: Hello/print screen
Bajkovito venčanje na Ibici... Nataša i Luka

Nataša i Luka imaju jednoipomesečnu ćerku Katju, a venčali su se prošle godine, 25. septembra na Ibici.

Problemi u braku, kako se spekuliše, traju oko mesec dana, a kulminirali su u noći između petka i subote kada je Luka fizički nasrnuo na Natašu i tom prilikom joj naneo povrede glave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading