DUŠICA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO UBIJENOM PRIJATELJU!

Autor:

Zabava

24.03.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević objavila je na društvenoj mreži oproštajno pismo u kome je otkrila da je duboko ožalošćena zbog ubistva bliskog prijatelja,a pretpostavlja se da je reč o Dragoju Trišiću Triši (44), koji je u sredu izrešetan ispred zgrade u Žarkovu gde su mu živeli majka i brat.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nedostaje joj... Dušica Jakovljević uputila poslednji pozdrav ubijenom Trišiću

Naime, ona je sa pratiocima na Instagramu podelila potresne reči, a spekuliše se da se upravo zbog ovog smrtnog slučaja u četvrtak uveče nije pojavila pred gledaocima "Zadruge".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ubijeni Dragoje Trišić Triša

- Moram nešto da podelim sa vama, kao što to ponekad činim, onako iz duše. Direktno, emotivno, čisto... Jedna od najvažnijih stvari u životu svake devojke, devojčice, žene jeste da bude okružena pravim dečacima! Da vam pravi dečak, momak za primer, podari život, da vam krvno srodstvo podari da odrastete u okruženju pravih dečaka s kojima ćete hvatati skakavce i kišne gliste i od kojih ćete bežati kad počnu da pričaju gadne stvari i jure vas punim papirnim maramicama, dok se zajedno grohotom smejete. Kasnije, jako je važno da vam svoju ljubav pokloni pravi dečak, kao i da sa njim za porodicu dobijete još pravih, dobrih, hrabrih, snažnih, pravih dečaka koji će vas nadalje čuvati, zasmejavati, na koje ćete se duriti čitavih pet minuta, koji će vam biti nova braća, inspiracija, vetar u leđa. E, tako sam ja imala sreće sa pravim dečacima... Ali, sa nekima, nažalost, nisam imala sreće da se pozdravim kada su odlazili jer nisu odlazili svojom voljom. Jedan od njih, jedan od najpametnijih, najboljih, najhrabrijih, najzabavnijih, najlepših, najdečačkijih, pravih dečaka toliko je hteo da živi da je uvek stajao pravih leđa, smejao se, gledao širom otvorenih očiju. I kao za inat, sa njime nisam uspela da se pozdravim. Znate li zašto? Zato što nije želeo da ode. Jer, niko ne želi da ode. Ali, neko drugi poželi. Za pravim dečacima ostaju jake emocije, fleševi u glavi koji nikad neće izbledeti, u kojima se kao munja u proleće smenjuju slike njihovih osmeha, pogleda, pokreta. Sve brže i jače blešte u našim umovima, dok nam se u grudima smenjuju neverica, bol, tuga, grč i ponos. I sad mi je jasno zašto ovakvo nevreme ovih dana... Nebo je moralo ozbiljno da se otvori da bi primilo svog dečaka... Za velikim ljudima ostaju veliki tragovi jer velike energije ne mogu da izazovu male promene, nikako, nigde i nikad. Laku noć, T. Već fališ, a tek jedan dan nisi tu - stoji u Dušičinom oproštajnom pismu na Instagramu.

RepublikaFoto: twitter.com/MePinkm
Ostala bez prijatelja... Dušica Jakovljević

Kontaktirali smo s voditeljkom "Zadruge", ali ona nije želela da priča o svom emotivnom obraćanju javnosti.

Kao za inat, nisam uspela da se pozdravim sa njim. Znate li zašto? Zato što nije želeo da ode

- Moje nepojavljivanje u emisiji nema veze sa tim, prosto sam dobila slobodan dan. Jako mi se dopada koleginica Katarina Nikolić, koja me odmenila - izjavila je za Srpski telegraf Dušica Jakovljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading