DOŽIVEO PORODIČNU TRAGEDIJU: Pejović u detinjstvu preživeo strašne trenutke!

Autor: Informer

Zabava

23.03.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat kao neko ko svoju privatnost i detalje porodičnog života dobro skriva od javnosti, pevač Aco Pejović progovorio je o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu pre nekoliko decenija. Pevač je naveo da je, između ostalog, i to razloga zbog čega je veliki protivnik abortusa.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Protivnik abortusa... Aco Pejović

Kako je priznao u intervjuu, njemu je preminuo nerođeni brat i to nikada nije preboleo:

- Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspela zbog greške lekara da na svet donese oba brata. Znam koliko je nama bilo teško i zato ne mogu da shvatim da neko svesno ubije svoju bebu. Posebno mi nisu jasni oni koji to rade kada saznaju da će dobiti ćerku. Biću malo grub, ali čovek koji se tako ponaša za mene je klasičan idiot ili bolesnik. Kada bih se ja pitao, voleo bih da svaki čovek ima troje dece - naveo je Pejović.

RepublikaFoto: instagram.com/aco_pejovic
Doživeo teške trenutke... Aco Pejović

Kao veliki protivnik abortusa, Aco je apleovao na sve ljude da to ne čine:

- Jedan brat mi je umro, a Radojica je rođen sa samo 1.400 grama. To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sećanje - kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze. Onda se pitam kako ljudi koji se odluče na abortus ne osećaju tu istu bol, kako se ne zapitaju kako bi im dete izgledalo, da li ikad zaplaču zbog te odluke - kaže folker.

Inače, poznat kao veliki vernik, Pejović često sa te strane učini sve što je u njegovoj moći za pokoj duše svog nerođenog brata:

-  Ne pitam sebe šta bi bilo kada bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sad, ne znam da li je to u redu ili ne, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš - dodao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading