IMA OBILNA KRVARENJA: Ana Nikolić u BOLNICI!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.03.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje pevačice Ane Nikolić nije baš najbolje, a kako prenose pojedini mediji ona je bila prinuđena da poseti lekara. Nikolićeva je nakon rođenja ćerke Tare imala problem sa ciklusom, zbog čega je bila u bolnici.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Zdravstveni problemi nakon rođenje ćerke Tare... Ana sa bivšim suprugom Rastom

Izvor blizak pevačici otkrio je kakakv problem ona ima, a ispostavilo se da je reč o krvarenjima između ciklusa zbog čega je Ana nastavila da posećuje ginekologa u "GAK" Narodni Front:

- Kako je nedavno počela za zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, ceo njen život se promenio. U poslednjih nekoliko meseci primetila je da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje. Međutim, kako je nakon nekoliko nedelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene, svesna je bila da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih lekara u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Sledi joj oporavak... Ana Nikolić

Kako je naveo ovaj izvor, pevačici je lakar savetovao mirovanje:

- Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posledica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cele situacije, jer se mnogo uplašila i sve to je užasno nervira. Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govorili da nema razloga za stres i nervozu. Ani to mnogo znači, posebno posle svega što su prošli u poslednjih nekoliko meseci, kada im je brak bio u krizi.

Ana je prošle godine u avgustu rodila ćerku Taru, a dva meseca kasnije potvrdila je da se razvodi od supruga Stefana Đurića Raste. Međutim, nedugo zatim, par je uspeo da izgladi odnose i obnovi svoju vezu. 

Pevačica Ana Nikolić nije želela da komentariše ove navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading