GASIO CIGARETE PO NJOJ I TUKAO JE, a ovako je PRESUĐENO SINDINOM BIVŠEM!

Autor: Blic.rs

Zabava

21.03.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spor koji Ivana Stamenković Sindi vodi već godinama protiv svog bivšeg supruga Nikole Pavlovića nedavno je i okončan presudom. Naime, Sindi je pre tri godine trajno izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom, a onda je bivšeg supruga tužila za nasilje u porodici kako bi uspela da dobije starateljstvo nad ćerkom. Sada je i za ovaj spor stigla presuda.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Izgubila bitku... Ivana Stamenković Sindi

- Moja krivična prijava protiv Nikole gde me je tukao i gasio cigarete po meni, za koju imam sve dokaze i koju vodim od 2012. godine, posle promene sudije i javnog tužioca, a na insistiranje suprotne strane, presuđena je kao zastarela - izjavila je Ivana nakon presude zbog koje je, u najmanju ruku, očajna:

- Ne želim više ništa da komentarišem. Muka mi je od svega više. Toliko o našoj državi, toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika i toliko o silnim propagandama za borbu protiv nasilja nad ženama. To je sve što imam da kažem - zaključila je nekadašnja članica grupe "Models".

Ovaj slučaj je 2016. imao povoljan ishod po Ivanu kada je dobila spor koji je vodila protiv bivšeg supruga za nasilje u porodici. Međutim, sud je tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Stigla presuda za njenog bivšeg... Sindi očajna

- Moj bivši suprug je bio osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - izjavila je Ivana prošle godine. 

Stamenkovićeva povremeno viđa ćerku i provodi vreme s njom, ali to nikako nije dovoljno:

- Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja - izjavila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading