Lukas Sonji poklonio cveće s Lešća

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuksanović poklonio je bivšoj supruzi Sonji Vuksanović buket cveća povodom njenog 42. rođendana. I ništa tu ne bi bilo čudno da su odnosi među njima dobri, a ne nadaleko poznati kao loši, pa je verovatno u skladu sa tim Lukas poslao buket koji umnogome podseća na venac koji se nosi na pomene! Sonja je u ponedeljak uveče proslavila rođendan sa prijateljima, a tokom popodneva na njenu adresu stiglo je i cveće i poruka od bivše ljubavi.

Foto: Privatna arhiva
Čudno cveće... Lukasov buket posvećen Sonji

- Neka ti je srećan rođendan (i put) - stajalo je u čestitki koja je uz cveće dostavljena Sonji.

Ruku na srce, sudeći po fotografiji do koje smo došli, Vuksanovićev poklon više podseća na cveće koje se nosi na Lešće nego na rođendanski buket o čemu svedoči i izvor koji je imao priliku da vidi Sonjino rođendansko iznenađenje.

- Orhideje i ruže dominiraju u buketu, ali su poslagane tako da više podsećaju na grobljansku suzu nego na poklon. Čak je i sadržaj čestitke ukazivao da Lukasove rođendanske čestitke nisu blagonaklone, ali to Sonju nije sprečilo da se bivšem suprugu adekvatno zahvali. Nakon što je primila buket, ona je uputila Aci SMS poruku u kojoj mu se lepo zahvalila na pažnji. Bila je srećna što je, uprkos situaciji i odnosima u kojim se nalaze, ipak poslao čestitku - završava priču izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Još čudnija poruka... Sonja prihvatila poklon

Kako dalje saznajemo, Sonja se ovim gestom bivšeg supruga pohvalila bliskim prijateljicama koje su joj i sugerisale da mora da mu se zahvali.

Vuksanović nije zaboravio da čestita rođendan doskorašnjoj saputnici, a buket koji joj je poslao izgleda kao venac za pomen

Iste večeri na proslavi rođendana bivša Lukasova je izašla pred novinare i na pitanje da li joj je bivši suprug čestitao zagoneto rekla:

- To da li mi je čestitao, ostaće pod znakom pitanja, ali svakako je usledio lep gest sa njegove strane.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Setio se Sonjinog rođendana... Aca Lukas

U želji da saznamo detalje vezane za ovo rođendansko iznenađenje pozvali smo pevača, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Aca Lukas i Sonja Vuksanović rastali su se u junu prošle godine. Buran razvod pratile su mnoge uvrede i svađe, a vrhunac konflikta dogodio se kada je Sonja tužila Lukasa za nasilje i tražila zabranu prilaska. Uprkos svim situacijama, na kraju su izgladili odnose i trenutno komuniciraju samo zbog interesa ćerke Viktorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading