Pevačica zna nešto o pljački Popovićeve vile?!

Autor:

Zabava

19.03.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović pre nedelju dana pretrpeo je ogromnu štetu kada mu je obijena vila na Bežanijskoj kosi, a nakon toga mnoge njegove kolege su komentarisale ovaj slučaj.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sumnja da je Popović pokraden... Zorica Marković

U medijima se od tada spekuliše da s obzirom na to da su lopovi znali kako da zaobiđu sigurnosne kamere i kuda da uđu, da je moguće da je pljačku izvršio neko ko je dobro poznavao Sašu Popovića i njegovu kuću. Zbog toga se pisalo da je policija ispitala i neke pevače o pljački.

A jedna od onih koja je otvoreno prokomentarisala ovaj slučaj u kom je Popoviću ukraden sef je pevačice Zorica Marković:

- Meni to zvuči malo nestvarno, kako može sef da se iznese? Pogotovo jer je kuća pod kamerama, Sale je to obezbedio. To je neko ko je znao, neko ko mu sedi u kući -izjavila je pevačica u emisiji "Glamur", a potom je iznela novu sumnju.

Zorica je posumnjala da je Popović uopšte pokraden:

- Možda je hteo da uštedi malo zbog poreza - mišljenja je Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading